Cash2you

Cash2you


Cash2you är långivaren för dig som har haft det struligt med privatekonomin tidigare men som lyckats förbättra dina ekonomiska framtidsutsikter. “Vi tittar på din framtida betalningsförmåga”, skriver Cash2you på deras hemsida och syftar på att tidigare betalningsanmärkningar inte ska vara något problem och att man istället fokuserar på hur kreditvärdigheten ser ut i ett framtidsperspektiv. Företaget erbjuder belopp i smslåneklassen men på en privatlånemässig löptid. Du kan låna upp till 25000kr under ett till fem års tid. Cash2you Nordic AB står som de flesta andra aktörer på marknaden under Finansinspektionens tillsyn.

Ansökan hos Cash2you

Om man jämför med andra smslån är Cash2yous priser riktigt förmånliga. Du betalar en jämförelsevis riktigt låg ränta och det tillkommer inga dolda avgifter eller kostnader. Däremot är priserna riktigt höga om man ser Cash2yous produkt som ett vanligt privatlån (med hänsyn till den långa löptiden). I den kategorin finns det väldigt många andra erbjudanden som är bättre. Även fast långivaren profilerar sig som ett företag som inte tittar på din historik, finns det några krav och villkor som förutsättning när du ansöker om ett lån. Dessa är:

  • Du måste vara minst 20 år gammal
  • Du får inte ha några skulder hos kronofogden
  • Du ska ha någon form av taxerad inkomst

Cahs2you erbjuder sina kunder två separata betalningsfria månader under ett års löptid. Under dessa månader behöver låntagaren varken betala ränta eller några avgifter. Detta brukar vara uppskattat av kunderna och nyttjas ofta vid ekonomiskt tunga perioder som till exempel under julen. Cash2you har förhållandevis dåligt tilltagna öppettider för kundtjänstavdelningen. Behöver man hjälp eller har någon fråga så får man nöja sig med vardagar mellan 9 och 12:30.

Kostnaden per månad är samma oavsett vem som lånar. Den effektiva räntan på 33,4% är som tidigare nämnt ovanligt bra om man jämför med andra smslån. Har man svårt att få ett vanligt privatlån, men är i behov av ett relativt litet lån med lång löptid så är Cash2you ett bra alternativ.

Mer info om Cash2you