EverydayPlus

EverydayPlus


EverydayPlus är en populär långivare i Sverige som erbjuder lån upp till 20000kr. Lånen ges i form av kreditkonton istället för vanliga smslån. Det innebär att du kan välja att ta ut krediten i omgångar istället för hela på en gång. Det fina med kreditkonto är att du bara behöver betala ränta på det använda beloppet, och inte på hela den beviljade krediten.

EverydayPlus ägs av OPR-Finance AB och står under Finansinspektionens tillsyn i Sverige. OPR-Finance AB ägs i sin tur av finska OPR-Vakuus Oy som länge har varit verksamma inom branschen för konsumentkrediter. För att få låna pengar av EverydayPlus krävs det att följande villkor är uppfylda:

  • Du måste vara minst 20 år gammal
  • Du behöver ett svenskt bankkonto och svenskt mobilnummer
  • Du ska ha en inkomst på minst 120000kr per år
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
Everydayplus ansökan

EverydayPlus erbjuder ett jämförelsevis lågt pris för sina lån men det finns dom som är billigare. Däremot kan den slutgiltiga räntekostnaden ändå bli lägre jämfört med andra billigare långivare då låntagaren endast betalar ränta för den använda krediten. Om du till exempel blir beviljad en kredit på 15000kr men bara väljer att nyttja 5000kr den första månaden, så är det bara räntan på 5000kr som ska betalas.

EverydayPlus har en väl uppskattad kundservice med väl tilltagna öppettider. 7 dagar i veckan kan du få hjälp med dina funderingar vilket alltså innebär att långivaren har öppet under helgen. Om du har Nordea som bank kan du få dina pengar utbetalda direkt, även på helgen tack vara att EverydayPlus har helgöppet.

Mer info om EverydayPlus