Vivus

Vivus


En av sveriges största och populäraste långivare. Vivus har ett mycket attraktivt nykundserbjudande som innebär att alla nya kunder får låna upp till 6000kr helt utan ränta och andra avgifter. Lånet som företaget erbjuder är ett kreditkonto, alltså den moderna formen av snabblån. Kreditkonto innebär att du ansöker om ett maxbelopp som du sedan kan göra uttag ifrån när det behövs. Det fungerar alltså ungefär som ett kreditkort fast utan det faktiska kortet. Fördelen med detta är att du endast behöver betala ränta för det använda beloppet.

Vivus ställer nedanstående krav och villkor på dig som lånsökare för att bevilja ett lån:

  • Du ska vara minst 18 år gammal.
  • Du ska ha ett svenskt personnummer.
  • Du ska ha ett svenskt mobilnummer.
  • Du behöver ett svenskt bankkonto.
Räntefri kredit

Vivus ägs av bolaget 4finance AB som i sin tur är en del av 4finance Group. Vivus slogan ”Pengar för den moderna människan” syftar på att långivaren lägger stor vikt på att deras produkt ska vara kostnadsefektiv, snabb och enkel. Utifrån kundrecensioner så verkar detta även stämma med vad marknaden tycker.

Ansökan hos Vivus är snabb, tydlig och enkel via webben. Återkommande kunder har även möjlighet att på nytt söka ny kredit direkt via mobilen. Det finns även möjlighet att förlänga ett redan beviljat lån, dock mot en avgift. Den totala kostnaden för ett givet belopp framgår tydligt i ansökningsprocessen så risken att man överraskas av dolda kostnader är helt obefintlig. Vivus kundtjänst har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att de är lätta att komma i kontakt med vid frågor eller om du behöver hjälp med deras tjänst.

Mer info om Vivus